2022. május 18. szerda Alexandra, Erik

Napkelte: 5:03 Napnyugta: 20:18

CHF CHF 370,73000
EUR EUR 387,50000
USD USD 369,40000

Ön nincs bejelentkezve, kérjük jelentkezzen be:

 

Sokan nem is gondolnák, hogy az online nyerőgépeken is annyi pénzt nyerhetünk, mint a lottón. Persze, baromi nagy szerencse kell hozzá, de a lehetőség adott! Ehhez nem kell mást tenni, csupán jackpotos nyerőgépen kell szerencsét próbálni. Ezek a nyerőgépek is hasonlóan működnek, mint a korábban említett lottó. Játék közben, minden egyes pörgetéssel növekedik a főnyeremény összege, melyet egyetlen szerencsés játékos kaparint meg a végén.

A jackpotos kaszinós játékok könnyedén felismerhetőek. Általában szembetűnő módon látszódnak a megnyerhető jackpotok összegei. Jellemzően több főnyereményt is megkaparinthatunk. Ezek a Rapid, Major és Mega jackpotok. Mindig a Mega jackpotok a legnagyobbak. A világrekorder Mega jackpot magyar forintba átszámolva, több mint 6 milliárd volt. Ezt egy fiatal srác nyerte meg a népszerű Mega Fortune nyerőgépen pár évvel ezelőtt. Ráadásul mindezt nem is magas, hanem a legalacsonyabb téten sikerült megkaparintania, ami körülbelül 80Ft-os tétnek felel meg.

Online ingyenes nyerőgepek

Hogyan nyerhetünk jackpotot a Mega Fortune nyerőgépen?

A valódi pénzes játék megkezdése előtt azt javasoljuk, hogy tesztelje a Mega Fortune nyerőgépet ingyenesen. Erre számtalan honlap és portál létezik, ahol a Mega Fortune demó móban elérhető. Ezáltal kockázat nélkül ismerhetjük meg ezt a nyerőgépet. Miután úgy érezzük kellő tapasztalattal rendelkezünk, akkor kereshetünk egy legális online kaszinót, ahol harcba indulhatunk a jackpotokért. A számunkra megfelelő tét kiválasztása után a középen lévő gombbal indíthatjuk el a pörgetést. A jackpot játék aktiválásához az első három tárcsán kötésben meg kell jelennie a BONUS szimbólumnak. Ha ez megtörtént egy nagy szerencsekerék tárul a szemünk elé. A stop gombbal állíthatjuk meg a kereket. A Mega jackpotot akkor nyerhetjük meg, ha legbelső körbe érünk és a Mega jackpotnál áll meg a játék.

A jackpot megnyerése nélkül is nyerhetünk a nyerőgépeken?

Természetesen. A jackpot megnyerése nélkül is lehetőségünk van nagyobb összeget nyerni. Erre viszont már inkább a Megaways nyerőgépeket javasoljuk. Ezek azok a nyerőgépek, amelyek 117.649 nyerővonallal rendelkeznek. Csak érdekességként a régi kocsmai nyerőgépek általában csupán 5 nyerővonallal rendelkeztek. Népszerű Megaways nyerőgépek, például a Bonanza, Millionarie és az Extra Chili. Mindegyiken a megtett tétünk több tízezerszeresét nyerhetjük meg, ami valljuk be nem kis összeg tud lenni.


Az onlinenyerogepek.hu oldalon kizárólag ingyenes nyerőgépek érhetőek el. Éppen ezért az oldal tartalma nem minősül szerencsejáték tartalomnak.

Éhes utazó