2024. Április 25., csütörtök
Márk névnapja

Good Bar - jó hamburger

2014-09-27 21:00 | Nézettség: 284
Szombati családi ebédre, négy gyerekkel egy burgerezést terveztünk. Kis internetes keresgélést követően kettőre szűkült az elsősorban helyszín alapján meghatározott listánk. A két ismert burgerező közül a bevásárlótúránkhoz közelebbit választottuk, így jutottunk a GoodBar-ba úgy délután kettő előtt valamivel.
Good Bar - jó hamburger

Az V. kerületi Kecskeméti utcában nem egyszerű a parkolás, de szerencsénk volt, mert pont az étteremmel szemben találtunk egy parkolót. Az étterem tágas, modern berendezésű. Az egyetemekhez közeli elhelyezkedésének megfelelően fiatalos, ingyen WiFi-vel, diákkedvezménnyel és reggeli menüvel.

Egy hatos asztal, 1 db etetőszékkel rendel! A többség burgerre vágyott, de a kicsik (másfél, három és 7 évesek) még nem tudták mit válasszanak. Feltérképeztük a kínálatot. Nem volt kifejezett gyermekmenü, de ahol van tészta és sült krumpli, ott már nem halnak éhen a gyerkőcök. És persze a miniburger is funkcionálhat gyermekmenüként. Eszerint választottunk is. A kisebbek sültkrumplit és spenótos tésztát ettek, míg a nagyobbak afféle burger-degusztációs menüt állítottunk össze.

Roppant szimpatikus megoldás, hogy a miniburgerekből tetszőleges mennyiségű és ízvilágú menüt állíthat össze magának az ember. Gyakorlatilag a fő burger-étlap majd’ mind burgere szerepel a választható miniburgerek között, melyből lehet 1, 2, 3 vagy 6 darabos adagot választani. Válogathattunk kedvünkre, mert a vegaburger mellett, sertés, marha, csirke, kacsa, borjú, de még nyúlhúsból készült burgerrel is szolgál a kis V. kerületi étterem. 
         
     Látogatás  2014. szeptember  
     Kiszolgálás  udvarias, figyelmes
 
     Étlap  
 
     Borválaszték    
     Árszinvonal    
     Terasz  van  
     Parkolás  utcán, nehézkes
 
     Gyermekmenü  nincs  
     Gyermekbarát  -  
     Budapesttől  V. kerület  
     Tipp A nyúlburgert nem szabad kihagyni!  
    Facebook
 Good Bar Good Burger  
         

Mivel nagyon szeretjük a kacsát, a kacsaburger egyből felkeltette az érdeklődésünket és a felszolgáló javaslatára a klasszikus burgereken kívül a nyúlhúsos – mondván, hogy az ritkaságnak számít – is bekerült a minipakkba. Az előzetes internetes tudakozódásnál a kacsaburger volt az egyik plusz, aminek köszönhetően végül a GoodBar mellett döntöttünk, és az étlap alapján is kíváncsian vártuk, de speciel nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. Előfordulhat persze, hogy túl nagy elvárásaim voltak. Ellenben a marhaburgerben a szaftos húspogácsa, a hagymalekvár és a cheddar tökéletes arányokban, igen ízletes végeredményt adott. Nem is beszélve a megyes-diós nyúlburger különleges ízéről. Minden burger mellé sültkrumplit és salátát szervíroztak. A lányok spenótos tésztája is finom volt és annak ellenére, hogy a spenót állaga cseppet sem hasonlított a menzás spenótfőzelékhez, hisz természetesen leveles spenótból készült, nagy sikert aratott a gyerekeknél is. A sültkrumpli szintúgy. Így elmondhatjuk, hogy bár az étterem nem gyerekekre lett tervezve, a felszolgáló azonban maximálisan odafigyelte a gyermekekre és igen türelmes volt.

Good Bar

Inkább nagyobb gyermekekkel vagy felnőtteknek ajánljuk. Egy hétvégi burgerezésre jó választás. Mi legközelebb tovább kutatjuk a számunkra meglehetősen ismeretlen burgervilágot. A gyerekek nagy örömére.